2014. December 16. kedd, 14:37

A hosszú távú eredmények minden honlap tulajdonos számára fontos, hiszen csakis abban az esetben lesz megfelelő mennyiségű látogató az adott portálon, amennyiben egy előre meghatározott stratégia alapján végezzük el a SEO-s tevékenységeket.

Nagyon fontos a keresőoptimalizálás kapcsán, hogy a honlap struktúrája is megfelelő legyen, ugyanis ezek azok az alapok, amelyekre a későbbiekben építkezni lehet. Ami minden esetben a legfontosabb, hogy az adott portál főoldala SEO szempontból rendben legyen. Amennyiben ezt a problémát sikerült megoldani, fel kell mérni, hogy a főoldal és az aloldalak releváns tartalma kapcsolódik-e egymáshoz.

Ha a keresőoptimalizáláson belül szeretnénk némi linképítést is elvégezni, mindenképp a magas minőségű linkek piacán keresgéljünk, hiszen ebben az esetben lehetünk abban biztosak, hogy az elvégzett munka hosszú távon megtartja a pozitív eredményeit. Ha pedig szeretnénk a tartalmat is folyamatosan frissíteni, akkor készítsünk a portálunkon egy olyan részt, amelyre könnyedén tölthetünk fel folyamatosan szakmai tartalmakat.